Verloven

De ultieme verlovingsring. Wij dragen graag bij aan het leuke voortraject dat resulteert in het stellen van DE vraag.

U kunt bij ons kiezen voor een handgemaakte verlovingsring waarbij u zelf de keuze maakt welke diamant daar het beste bij past. Of u maakt een keuze uit de ringen die wij al hebben gemaakt.

De klassieke verlovingsring is een ring met diamant en dan het liefst een solitair ring. Wij laten u de verschillende mogelijkheden zien.

De uiteindelijke keuze wordt gebaseerd op een gevoel. Vaak is er een ring die u aanspreekt of waarvan u weet dat deze bij de aankomende verloofde past. Wel zijn er een aantal dingen die u zich van tevoren moet afvragen:

solitair ring verloving diamant geelgoud

Wel zijn er een aantal dingen die u zich van tevoren moet afvragen:

  • Edelmetaal – welk metaal en welke kleur. Wij maken de ringen voornamelijk in 14 en 18 Krt en platina. In goud heeft u de keuze uit geel, wit en rosé goud.
  • De edelsteen- er wordt voor een verlovingsring meestal gekozen voor diamant. De steen van de liefde die zo hard is dat hij niet slijt. Naast diamant wordt ook saffier en robijn regelmatig gebruikt in verlovingsringen. Wij kunnen u de verschillen uitleggen.
  • Indien de keuze valt op diamant dan zijn er verschillende mogelijkheden. Ten eerste moet u bepalen welke slijpvorm u kiest. De meest gebruikte is de ronde (briljant) geslepen diamant maar wij hebben ook andere slijpvormen (ovaal, emeraude, princess).
https://milldiamonds.com/wp-content/uploads/2020/05/solitair-ring-verloving-diamant-geelgoud-scaled.jpg

Verloven

https://milldiamonds.com/wp-content/uploads/2020/05/trouwringen-geelgoud.jpg

Trouwen

https://milldiamonds.com/wp-content/uploads/2020/05/1200x1200px-lehman-1-losse-diamant-witgouden-huiscollectie-alliance-ring.jpg

Maatwerk