Trouwen

De ring die je de rest van je leven draagt

Deze ring mag bijzonder zijn. Bijzonder maar wel tijdloos. Je wilt natuurlijk niet over 5 jaar uitgekeken zijn op je ring.

Er zijn diverse veel opties. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een klassieke ring met een twist of wil je de trouwring dragen naast je verlovingsring? Wij kunnen je helpen de beste keuze te maken door de vele ringen op voorraad maar ook door te kijken naar voorbeelden die door ons in de loop der jaren al zijn gemaakt.

Wij werken met trouwringen van Saint Maurice en Rauschmayer, 2 duitse trouwringfabrikanten. Deze twee merken hebben een prachtige collectie ringen maar ook de mogelijkheid om thuis op de bank via een configurator zelf een ring te ontwerpen.

unnamed-2

Ben je op zoek naar een echt originele ring dan kunnen wij een ring ontwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in diamant en andere edelstenen maar ook in het ontwerpen van sieraden. Je hoeft er niet heel creatief voor te zijn maar vaak heb je ergens een plaatje gezien of een idee in je hoofd. Wij kunnen dit voor u visualiseren door middel van 3D technologie. Eerst maken wij een fotorealistisch ontwerp en daarna kunnen wij dit uitprinten met een van onze 3D printers zodat u het model om uw vinger kunt passen voordat het uiteindelijk wordt gemaakt in het gewenste materiaal..

Naast het ontwerpen van een ring is ook het personaliseren van uw gravure mogelijk. Dit is een service die wij gratis aanbieden.

https://milldiamonds.com/wp-content/uploads/2020/05/solitair-ring-verloving-diamant-geelgoud-scaled.jpg

Verloven

https://milldiamonds.com/wp-content/uploads/2020/05/trouwringen-geelgoud.jpg

Trouwen

https://milldiamonds.com/wp-content/uploads/2020/05/1200x1200px-lehman-1-losse-diamant-witgouden-huiscollectie-alliance-ring.jpg

Maatwerk