Reparaties

In ons uitgebreide atelier kunt u terecht voor reparaties aan al uw sieraden. Een sieraad is meer da alleen een stuk goud of zilver, het is een emotie. Bij ons is het repareren van uw sieraad dan ook heel belangrijk. Of het nu het vergroten of verkleinen van een ring is of het knopen van en parelketting, wij behandelen uw sieraad met respect. U krijgt van te voren een vrijblijvend advies en prijsopgave zodat u niet voor verassingen komt te staan.

In ons uitgebreide atelier voeren goudsmeden allerhande reparaties aan sieraden uit. Of het nu gaat om het solderen van een oogje aan een armband of het opnieuw maken van een gouden band aan een horloge onze technische mensen hebben  er een oplossing voor.

Niet alleen repareren wij sieraden en horloges maar ook worden door ons oude sieraden gerestaureerd. Steeds meer collega’s uit Amsterdam weten ons te vinden als het gaat om hoge kwaliteit reparaties.

Reparaties sieraden

Heeft u bijvoorbeeld sieraden geërfd die niet meer draagbaar zijn dan kunnen wij u een vrijblijvende offerte geven van de kosten van herstel of wellicht voor het maken van een eigentijds sieraad.

Het is zonde dat er veel in de kasten blijft liggen dat niet wordt gedragen omdat het wellicht niet uw smaak is terwijl er soms met een kleine aanpassing een prachtig sieraad voor u van te maken valt.

Een kleine greep uit de diverse reparaties die wij doen:

  • Vergroten/ verkleinen van ring
  • Solderen van ketting
  • Vastzetten van stenen
  • Knopen van parels
  • Opdikken van zettingen
  • Verwisselen van batterij in horloge

U kunt bij ons ook terecht voor een horloge reparatie en een nieuwe horlogeband. Wij hebben een uitgebreide selectie van prachtige Italiaanse horlogebanden.

Naast allerhande reparaties doen wij ook restauraties van antieke sieraden en voorwerpen. Wij hebben onder andere het beslag van een van de oudste statenbijbels gerestaureerd. Diverse antiquairs weten ons te vinden voor het zorgvuldig restaureren van hun antieke sieraden en voorwerpen.